Verdens stærkeste...

Prinsessen var egentlig af den overbevisning, at hun havde ret godt styr på Pippi, historierne om hende, fakta og lignende. Prinsessen var også af den overbevisning at Pippe var herre-sej, og én hun egentlig gerne havde ville være da hun var lille.

Men efter en tur i Tivolis Koncertsal, hvor en af prinsessens søde niecer (på manden) side spillede med i Mastodonternes opsætning af den klassiske musical om frk. overnaturlig-stærk, måtte prinsessen sande at hendes kendskab til Pippi var uhyre begrænset. Og at Pippi jo i bund og grund er en ret tragisk skæbne - en pige der i den grad mangler omsorgsfulde og grænsesættende forældre; dén slags der normalt gør mennesker fornuftige og til at holde ud at omgås.

Så jo jo, prinsessen gad da godt være herrestærk, have en kæleabe og en hest i køkkenet og det der - men prinsessen var egentlig temmelig godt tilfreds med at være nogt mere velopdragen, afbalanceret og, tjah, almindelig og kedelig.


I øvrigt syntes prinsessen af musicalen var fantastisk børne-underholdning, og ærgrede sig over ikke at have slæbt alle familiens småbørn med ind og se det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar