Parti partiii

En dag, da det skulle til at være weekend, fik prinsessen en øl af sine kolleger inden hun gik hjem fra arbejde – som i virkeligheden var praktik. Prinsessen havde ikke fået så meget at spise den dag, og det var faktisk også rigtig længe side at prinsessen havde fået så meget at drikke med alkohol i. Så prinsessen blev lidt halvsnalret, og tog så en drastisk beslutning: prinsessen og manden skulle være fulde den aften.
På vej hjem fra arbejde kørte prinsessen derfor forbi den lokale kiosk for at opdatere husbeholdningen af drinksingredienser – prinsesse havde nemlig fået voldsom lyst til white russian. Hun flåede en pose heksehyl ned fra slikhylden og bestilte en flaske vodka af kioskmanden, og betalte. Prinsessens alarmklokker burde have ringet, da kioskmanden med skingrende accent, grinende sagde ”Parti partiii” til hende imens hun forlod butikken. I stedet grinede hun bare til ham og gik smilende hjem.
Den næste morgen vågnede prinsessen, satte sig op i sengen og tænkte ”Sørens også, jeg gider ikke på arbejde”, så kom hun i tanke om at det var lørdag, fik øje på sin t-shirt fra dagen inden og tænkte ”Hvordan i al verden er jeg overhovedet kommet herind?”.
Prinsessen og manden havde nydt så mange hvide russere, øl og tequila shots, at prinsessen slet ikke kunne huske det sidste af aftenen. De havde haft det virkelig sjovt, men prinsessen havde glemt alt om, hvad prisen for den slags sjov er.
Prinsessen prøvede at stå ud af sengen, men indså hurtigt at det var en dårlig ide, og lagde sig til at sove igen. Prinsessen gentog dette mønster flere gange de næste timer, og endte jævnligt med hovedet i toa’et.
Desværre skulle en masse af manden familie komme på besøg om aftenen for at lave hemmelige ting til noget andet af mandens familie. Så prinsessen var nødt til at lade som om hun ikke var ved at dø og kvinde sig op til dåd.
Det endte nu også med at prinsessen og de andre fik en ganske hyggeligt aften, selv om prinsessen længtes meget efter sin seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar