Overraskelses-fest

Prinsessen var meget, meget glad for sin mand – selv om han var meget gammel.

Manden havde flot rund fødselsdag, men han påstod hårdnakket at han aldrig holdt den slags. Men prinsessen vidste hvor glad manden var for at feste, danse, være sammen med sine venner og familie og være midtpunkt, så hun synes det ville være alt for ærgerligt ikke at fejre manden når han nu fyldte et helt halvt århundrede.

Prinsessen besluttede derfor at arrangere en overraskelses-fødselsdagsfest for manden. Hun stjal alle hans emailadresser, og i 2 måneder spammede hun alle hans venner og hans familie med mails om arrangementet. Prinsessen havde ikke så mange penge, så det blev til en gør-det-selv fest, hvor alle smed penge i en fællespulje i stedet for at købe en gave, og alle deltog med en eller anden opgave – f.eks. at bage brød eller at pynte op.
Prinsessen var derfor nødt til hele tiden at skrive at folk skulle huske ditten og datten. Der var nogen der blev lidt trætte, for prinsessen sendte meget lange mails – og der var også nogen der var lidt svære at koste rundt med, syntes prinsessen.

Men i sidste ende lykkedes det prinsessen og de 100 andre at holde det fuldstændig hemmeligt for manden og arrangere en fuldstændig formidabel fest. Manden blev meget, meget overrasket og meget, meget glad over at se alle de mennesker.

De festede til den lyse morgen – eller i hvert fald indtil at prinsessen ikke længere kunne mærke sine fødder – og alle synes at prinsessens fest var magisk, fantastisk og virkelig sjov. Især manden, som var meget, meget glad for sin prinsesse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar