Forældet på en nat

Prinsessen var ikke nogen særlig stor fan af motion. Men omvendt ville prinsessen jo gerne blive ved med at være en pæn prinsesse. Så prinsessen havde set sig lun på en særlig type yoga - Bikram yoga - der foregik i 40 graders varme i hold á 90 min. Og hun blev faktisk rigtig glad for det. Ikke i en sådan forstand at hun så det som en fornøjelse at skulle afsted. Men i en sådan forstand at prinsessen kunne mærke en tydelig forskel efter kort tid - både fysisk og psykisk - og fremgangen var åbenlys hele tiden. Og så sagde alle de kloge at det var så frygtelig godt og sundt. Og dét kunne prinsessen godt lide.
 
Problemet var, at prinsessen som sagt ikke var særlig stor fan af motion. Så der skulle ikke mange gode undskyldninger til at prinsessen stoppede igen.

Således gik det til, at prinsessen en dag fik slæbt sig til yoga efter næsten 2 måneders pause. Prinsessen syntes da det var lidt hårdt at komme igang igen, men var nu alligevel ualmindelig selvtilfreds og højt på strå over overhovedet at være komme afsted.
Først dagen efter kom prinsessen til at betale den fortjente pris for sin lange pause. Som med et trylleslag var prinsessen blevet en gammel, kroget dame med spændte, ømme skuldre, knæ af vat og arme så tunge som bly. Det at sætte sig ned føltes som den rene tortur, og prinsessen hage føltes som om nogen havde givet den tæv. Prinsessen havde meget ondt af sig selv, og lovede sig selv aldrig igen at misvedligeholde sin krop og motion så længe...2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig fin blog, du har(:

    Du er velkommen til at kigge forbi min blog og forbi min give away(:

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Tak! Jeg stikker helt klart hovedet forbi!:o)

    SvarSlet