Søerne

Prinsessen var hjemmegående for at skrive afsluttende opgave i forbindelse med hendes uddannelse. Men prinsessen var uhyre dårlig til at være hjemmegående. Hun havde selvdisciplin som en regnorm (?), og havde meget svært ved ikke bare at sove længe, spise kage og læse blogs.
Så for at komme lidt op i omdrejninger, besluttede prinsessen at få luftet kadaveret på en rask gåtur rundt om Søerne, som hun nærmest var nabo til.

Prinsessen fyldte en ny lydbog ("Tænk på et tal" af JohnVerdon) på sin telefon, pakkede sig godt ind i tøj og fluffy høretelefoner og begav sig ud på eventyr.

Prinsessen blev helt begejstret over alle de småting der var at kigge på på turen, fik grinet sammen med en dame der kom til at løbe ind i hende og kom til at gå det sidste stykke ned af Nørrebrogade og fik i den forbindelse planlagt så mange nyindkøb at hele næste måneds SU vist allerede var afsat. Men i det mindste kun planlagt...


2 kommentarer:

  1. Hvor skønt! Kender det alt for godt... Men det er også de søer, de lokker altså. Og det er jo sundt at gå tur, ik? Og man skal jo også være sund, ik? Og hvis man ikke er sund, så er det også sværere at kocentrere sig, ik? Så bliver man jo NØDT til at gå en tur...

    SvarSlet