Overskudsko til de hjemløse

Engang boede prinsessens mand på en bondegård. Bondegården lå laangt ude på landet, og manden boede der sammen med sin bror. De dyrkede økologiske kæmpekøer, og en gang om året kom der en slagter og gjorde det af med årets kuld kalve. Kalvene blev solgt til venner, familie, bekendte og venners venner og alle var glade. Ind imellem var der nogle af køerne som blev gamle, og så blev de og behandlet af slagteren. 

Prinsessens mands bror boede stadig på bondegården med køerne. Men sidste år havde der været så meget rift om kalvekødet, at prinsessen og manden ikke havde fået noget. Til gengæld havde det i foråret fået en masse kokød, fordi en af mor-køerne var blevet for gammel til at få gode kalve og i øvrigt spiste alt for meget.
 I år havde prinsessen og manden fået en andel kalv. Problemet var bare, at de slet ikke var kommet i gennem al kokødet, så der var ikke plads nok i fryseren.


Men så havde prinsessen fået den idé, at donere overskudskokødet til den lokale hjemløsecafé. Prinsessen og manden fik deres fryserplads tilbage, og en masse udsatte, sultne og forfrosne mennesker kunne få et eksklusivt måltid øko-mad. Så en mørk og kold aften, var prinsessen på besøg hos Kirkens Korshærs café - lige midt i spisetid. Damen, som prinsessen havde mailet og aftalt med, troede godt nok først at prinsessen bare var en ny sulten gæst, men det tog prinsessen ikke så tungt, for der var fuldstændig proppet med sultne mennesker og prinsessen afleverede med glæde to store, gode stykker øko-ko til køkkenfolket og gik derfra med overordentlig god samvittighed!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar