Hemmelighed

Prinsessen håbede virkelig, at det der med at håndtere børn, var noget man automatisk lærte når man selv satte dem i verden.
Prinsessen håbede også, at hun på alle tænkelige måder ville blive en bedre forælder, end dem hun lige havde peget fingre af.
Om ikke andet vidste prinsessen i det mindste at manden var god til at opdrage børn, i og med at han allerede havde produceret to skønne nærmest-voksne kvinder.
Uanset hvad ville prinsessen blive meget klogere på det hele om et halvt års tid, når hendes status som centrum i eget liv pludselig ville blive byttet ud med at være personlig tjener for et styks lille nyt liv!Manden insisterede på at de ikke skulle have at vide om det var en han- eller hun-babyprinsesse de skulle have, så det måtte forblive en hemmelighed indtil ankomsten engang i juni (noget mod prinsessen vilje...).
Prinsessen var gået fuldstændig fri af træls gener som kvalme, psyko-træthed og lignende, og efter veloverstået 1. trimester og 1. møde med det lille vidunder til nakkefoldsscanningen turde prinsessen nu godt begynde at glæde sig (eller gå lidt i panik, prinsessen vidste ikke helt hvad der var mest passende...)

11 kommentarer:

 1. Jubiii, en miniprinsesse. Tillykke!

  SvarSlet
 2. Mange gange tillykke! Så kan du bruge undskyldningen her op til jul at du skal spise for 2. ;-)

  SvarSlet
 3. Nej hvor dejligt, tillykke! Jeg synes, du skulle glæde dig nu, så kan du altid gå i panik senere hvis nødvendigt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det lyder som en god taktik, den tror jeg at jeg vil benytte!:oD
   Og mange tak!

   Slet
 4. Kæmpe stort tillykke! Hvor er det spændende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!!:o) Det er meget spændende, komplet surrealistisk og ret vildt!;o)

   Slet
 5. Næ hvor spændende! stort tillykke!
  glæder mig til at følge den tegnede vom!;)

  (og - du spørger bare, hvis der er noget du vil vide, ikke?
  er rimelig opdateret på det der med graviditet, fødsel og spædbørn, men blank i forhold til alt det der hedder noget med at være tjecket, få styr på rod, og alle de rigtigt voksne ting...)

  SvarSlet