Sangfugle og babyer

Søde Herr og Fru Fausing ville så gerne have en baby. Men desværre ville moder-karma ikke rigtig som de ville, så de var nødt til at få hjælp fra de kloge fertilitetslæger. Karma var dog ikke så nem at omgås (kælling!), så selv med lægehjælp lod baby-Fausing vente på sig.
Herr og Fru Fausing var nu ikke typerne der sådan gav op - slet ikke når det handlede om familieforøgelse. Men økonomien sætter jo grænser for de fleste, og en dag så det desværre lidt trist ud for Herr og Fru Fausings fertilitetsopsparing. 

Heldigvis havde Herr og Fru Fausing en masse venner, som søde mennesker jo gerne har, og alle vennerne ville rigtig gerne hjælpe. Herr og Fru Fausing inviterede derfor alle disse venner til en stor fertilitetsfundraising fest. For en beskeden entre-pris fik alle vennerne serveret lækker mad i festlige omgivelser og fabelagtigt selskab. Fra baren kunne de købe alskens drikkevarer for småpenge der naturligvis gik til Herr og Fru Fausings fertilitetsfond. Nogle af deres venner havde doneret fine hjemmegjorte smykker, malerier og andet pænt man også kunne købe. 

Under hele festen blev der spillet musik for gæsterne. Men for at få lidt penge i kassen, var musikerne som en levende jukebox, hvor man kunne købe en stemme på et nummer. Hver time blev stemmerne talt op, og de 10 numre med flest stemmer blev spillet.

Prinsessen havde været med til at sælge musik. Med manden på akkompagnerende guitar havde prinsessen et par håndfulde numre på bud. Prinsessen var ikke ligefrem hjemmevandt på en scene. Faktisk var det første gang nogensinde, at prinsessen skulle synge for nogen andre end manden (ok, det var lidt løgn, for i 3. klasse var prinsessen med i musical og havde en solosang, men det talte ikke rigtig). 
Og til prinsessen store gru, var et af hendes numre allerede med i 1. time. Prinsessen var nær død af skræk da hun fik mikrofonen i hånden. Hun rystede som et espeløv under hele optrædenen. Men det gik forrygende - og lige så gjorde resten af prinsessen solgte numre. Til sidst syntes prinsessen faktisk næsten af det var sjovt at stå på scenen.
Prinsessen havde absolut ingen forhåbninger om en karriere i branchen, men det havde været uendeligt sjovt (og angstprovokerende...) at prøve.


Og prinsessen var desuden glad for at at vide, at hun havde hjulpet en lille, bitte smule til, at Herr og Fru Fausing havde fået fyldt sparegrisen tilstrækkeligt op til at kunne færdiggøre den behandlingsrunde de var i gang med. Prinsessen håbede der snart kom en lille baby Fausing som hun kunne synge for i stedet...

Prinsessen kunne på det varmeste anbefale alle nysgerrige at besøge Fru Fausings krea-blog med pæne nips, dims, hjemmegjort, retro og fertilitetsnak. 

2 kommentarer:

  1. Du er sød! Og du synger dejligt:) Men det må være indbegrebet af tragikomisk, at du skriver dette indlæg netop i dag, hvor melodien herhjemme er gået fra 'Baby love' til 'Vi maler byen rød':(

    SvarSlet
    Svar
    1. Karma er en smatso! Og hvor er det strengt og dumt og bundhamrende uretfærdigt at den dersens stork f*cking ikke kan finde vej til Hvidovre - så svært kan det da heller ikke være?! Øv!

      Slet