"Vi cykler til arbejde"

Prinsessen havde jo et job. Og en cykel. Og brugte kombinationen af de to ganske flittigt. Faktisk så godt som dagligt. Så da der rullede en mail ind, om at man på prinsessens arbejde, i prinsessens afdeling kunne melde sig under fanerne til årets VCTA gjorde prinsessen sig ikke mange overvejelser før hun trykkede ja. Det kunne jo være hyggeligt at bonde lidt med nogle kollegaer over den daglige cykeltur.

Overraskelsen var ganske stor da prinsessen en uges tid efter modtog en mail med overskriften "Kære holdkaptajn...". Prinsessen mindedes ikke at have bedt om at få ansvaret for 15 af sine kollegers indsats i VCTA. Men afdelingens sekretær, som havde fordelt og oprettet holdene, havde åbenbart fået den skægge idé at hvert hold skulle ledes af en kvinde - og at det var verdens bedste mulighed for prinsessen at lære en masse af sine - relativt - nye kolleger at kende.
Prinsessen syntes måske det var lidt unødvendigt for læringsprocessen at hun ligefrem skulle sidde på magten - men prinsessen var ikke typen der trak næsen til sig og krøb tilbage i musehullet.

Dvs. ikke uden på i hvert fald. For inden i var prinsessen ved at dø af angst over hvad der forventedes af en holdkaptajn, hvad hun skulle gøre og hvad hun ikke skulle. Prinsessen havde ikke den fjerneste idé om hvad det hersens VCTA egentlig gik ud på og prinsessen vidste slet ikke hvordan hun skulle håndteres sin nye holdkaptajn-rolle.

Men nu var skaden sket. Prinsessen var holdkaptajn og VCTA ville blive skudt i luften 1.maj - med en festlig gang fælles morgemad i DR, hvor prinsessen sandelig ikke håbede at nogen forventede at hun foretog sig noget...


2 kommentarer:

 1. Arg! Det er næsten ligesom den gang, hvor jeg troede jeg søgte om job i kassen hos Netto, men i virkeligheden søgte (og fik) stillingen som 1. assistent og dermed periodisk ansvar for butikken. Stress!

  Men det klarer du fint :) Held og lykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow - det må også have været lidt af en overraskelse!:oD

   Slet