Karrusel a la Paris

Inden i prinsessens voksenforklædning boede der et lille legesygt barn. Så når en mulighed for at lege bød sig til, var prinsessen ikke sen til at tage imod chancen.
En dag i Paris, kom prinsessen, pigerne og manden forbi en vaskeægte parisiansk karrusel med fine heste og sjove vogne lige midt på en solbeskinnet plads.

Prinsessen sprang straks ombord og valgte den fineste hest. Prinsessen begejstring smittede af på manden og det ældste bonusbarn, som også fandt hver deres hest. Kort efter at de havde sat sig til rette satte karrusellen oven i købet i gang - til prinsessen store overraskelse (underligt nok). Ud af højtalerne strømmede Piaf's legendariske "Non je ne regrette rien", og prinsessede var helt høj på stemningen. Meget kunne man sige om Paris i forhold til København - men lige i dét øjeblik var prinsessen overbevist om at Paris havde noget særligt over sig...


2 kommentarer:

 1. Kan sagtens sætte mig ind i det. Har også tit stået og sukket efter at prøve en karrusel igen, det skal helt sikkert prøves igen (længe leve det indre barn). Men det lyder da til I har haft en rigtig god tur til Paris

  SvarSlet
  Svar
  1. Man ser dem heller ikke så tit i DK i størrelser hvor det er sjovt at være voksen - altså med højde og drøjde taget i betragtning - vel? Eller er det bare mig der går rundt med skyklapper på?
   Det var bestemt en dejlig tur - med forrygende vejr, imens sneen kom til DK!:oD

   Slet