Pont des arts

Prinsessen var bestemt ikke udpræget romantiker. Men prinsessen var jo ret glad for sin mand. Så på anbefaling af CityChick havde prinsessen skrevet kærlighedsbroen Pont des Arts på to-do listen for Paris-turen.

Pont des arts var en bro over Seinen, tæt ved Pont Neuf og Jardin des Tuileries, hvor kærestepar forseglede deres kærlighed ved at hænge en lås på broens hegn og smide nøglen i floden.
Manden havde, på prinsessens opfordring, forberedt en hængelås hjemmefra, så den var prydet med prinsessen og mandens initialer.

Så en dag tog prinsessen, pigerne og manden i bragende solskin på udflugt til Pont des arts. Broen var en ganske yndigt syn, med alle hængelåsene der skinnede i solen og horder af mennesker der hang ud på broens bænke. Der var godt nok også en del politi - for det er ikke helt efter bystyrets hoveder, at folk dækker broen til med deres hængelåse. Men det lykkedes manden og prinsessen at få sat deres hængelås på broen og smidt nøglerne i Seinen uden at blive anholdt. Og uden at ramme nogle at turistbådene...

Prinsessen kunne i øvrigt berette at det ikke er tilladt at nyde alkohol på broen.

4 kommentarer:

 1. Helt vildt fine tegninger du laver :)

  SvarSlet
 2. Hvor fint!
  Godt I ikke blev anholdt - selvom det også havde været en romantisk historie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det havde da været værd at fortælle børnebørnene om, hvis vi var røget bag tremmer for det!:oD

   Slet