Vandkat

Prinsessen var virkelig glad for sin Kat. Især når den legede og så sjov ud, når den gerne ville kæles eller når den gjorde andre nuttede ting.

Prinsessen syntes til gengæld Kattens forhold til vand var en anelse irriterende. Da Katten flyttede ind hos prinsessen dengang den var en lille killing, for 6 år (!!) siden, havde prinsessen troligt investeret i alt det hippe udstyr - her i blandt selvfølgelig en vandskål. Med tiden havde prinsessen dog droppet at opfriske den hele tiden.

Katten nægtede nemlig at drikke vand af sin skål, uanset hvilken slags skål og uanset hvor frisk vandet var. Til gengæld kom Katten altid stormende når prinsessen eller manden gik ud på badeværelset eller når de lavede noget ved køkkenvasken, for at drikke vand fra vandhanen.Det i sig selv var jo meget nuttet, men det dækkede åbenbart ikke Kattens behov for vand.
For hvis der var noget Katten elskede, så var det at drikke vand fra vandbeholdere der tilhørte andre. Vandglas, potteplanter og vandkander - men især glas.
Særligt kunne Katten rigtig godt lide at drikke af prinsessens glas, vente på at prinsessen hentede et nyt glas og så drikke af dét også!
Så kunne prinsessen godt synes at Katten var en lille smule træls...


2 kommentarer: