Blogaward

Prinsessen havde fået tildelt en blogaward af skønne Elisabeth. Men med blogawards fulgte regler, og som tak for denne blogaward skulle man:

1. Linke til den man havde modtaget awarden af (og indsætte awardbilledet ovenfor - prinsessen havde naturligvis tegnet awardbilledet)
2. Svare på 5 spørgsmål
3. Give awarden videre...
 
 

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Prinsessen begyndte at blogge af kedsomhed. Prinsessen havde ikke nogen dybe, rørende grunde til at blogge - det var blot tidsfordriv, rigtig hyggeligt og underholdende tidsfordriv.


2. Hvilke blogs følger du?
Prinsessen syntes ærligt talt det var et lidt åndet spørgssmål, eftersom prinsessen brugte meget tid og energi på at holde sin højrespalte ved lige. Prinsessen var vild med blogs med personlighed og et godt sprog - prinsessen kunne derimod ikke udstå tankeløse skrivespassere.

3. Favorit farve?
Prinsessen elskede alle farver. Neonpink, kongeblå, græsgrøn, pang-orange. Prinsessen elskede farver.

4. Favorit film?
Prinsessen elskede film. Prinsessen syntes f.eks. at  "Toy Story" var en fuldstændig fabelagtig film, men prinsessen kunne lide rigtig, rigtig mange film.

5. Hvilke lande drømmer du om at besøge og hvorfor?
Prinsessen elskede at besøge lande. Prinsessen ville gerne besøge hele verden og se alle de pæne ting der var at se derude, men højest på prinsessens ønskeseddel stod for tiden Hawaii, hele Caribien, hele Sydamerika og Rusland.Prinsessen ville nødig forfordele nogen. Og prinsessen var doven og gad faktisk ikke tjekke hvilke af hendes yndlingsblogs der havde hvor mange læser og hvilke der allerede havde fået awarden, som reglerne faktisk foreskrev. Så prinsessen ville gerne giver awarden til... ALLE! Også dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar