Wordfeud'ing

Onde tunger ville nok mene at det var lidt sent prinsessen var røget med på bølgen. Men ikke desto mindre havde prinsessen absolutet intet udrettet i sin ferie endnu pga.... Wordfeud!
Prinsessen var måske nok lidt af en ordekvilibrist, og spil som Scrabble og nu dens moderne pangdang, Wordfeud, var som skabt til prinsessen.

Prinsessen vidste godt at det nok var et spørgsmål om tid før katten og manden forbød hende nogensinde mere at bruge den smarte telefon, for det var ikke meget opmærksomhed de fik ind imellem alle ordende. Men så længe det varede, nød prinsessen at skrive ting som afart, molær og cider og se pointene rulle ind.


Prinsessens mest aktive modstander, var den smukkeste Elisabeth med det vanvittige ordforråd og de fikse fingre. Op til flere gange var det lige frem lykkedes Elisabeth at lammetæve prinsessen. Og op til flere gange havde prinsessen glædet sig over at Elisabeth var for langt væk til at kunne høre de skældsord prinsessen kunne, når hun stjal prinsessens bogstaver!

For de særligt nysgerrige havde Elisabeth faktisk en skøn krea-blog med sjove lopper og vilde projekter og masser af charme.2 kommentarer:

  1. Jeg smiler - meget endda:) Og håber, at du har glemt alle de mange skældsord næste gang vi ses!!

    SvarSlet
  2. Hehe - bare rolig, efter alle de bank som du har fået på det sidste er jeg blevet blid som en mis!;oD

    SvarSlet