Still alive

Prinsessen viste godt, at man godt kunne komme til at tro at hun var blevet spist af en julegås. Eller druknet i snaps. Eller faret vild i lufthavnen. Eller strandet i udlandet. Eller ikke længere levende.
Men det var ikke tilfældet.

Prinsessen levede i bedste velgående i sit højtelskede Nørrebro-hjem. Men det var sandt at prinsessen havde haft voldsomt travlt med alle de juleforberedelser som ikke kunne kombineres med opgaveskrivning i december, børnefødselsdag og juletamtam, 14 dages d-vitaminpåfyldning i Afrika, tøjvask efter 14 dage i et land med rød jord og meget lidt asfalt, den absolut sidste og afsluttende eksamen på studiet - og, nåh ja, den første weekend som vaskeægte færdiguddannet!

7 kommentarer:

 1. Du har været lidt savnet, men

  TILLYKKE for pokker!!!

  Og så var Afrikaturen vel fortjent!

  SvarSlet
 2. Tillykke! Super lækkert. Sikke en travl tid du har haft, men der er da også sket en masse :)

  Kæmpe tillykke med alt! :)

  SvarSlet
 3. @noerrebro - arh men mange tak. Jeg blev godt nok først sådan rigtig færdig efter ferien, men jeg synes nu det var velfortjent alligevel!;o)

  @Diktesoph - mange tak! Ja, det har været en lidt vild tid, men nu har jeg forhåbentlig også resten af livet til at leve efter rutiner!;oD

  SvarSlet
 4. Tillykke med den nye titel!! :)

  SvarSlet
 5. Sejt! Tillykke med det. Krydser fingre for at du finder et fedt job.

  SvarSlet
 6. Aldrig mere lektier! Det må næsten være det bedste af det hele, eller hvad? ;)

  SvarSlet
 7. @kbo - tak!:o)

  @Frk. Smed - præcis! At slippe for den evige dårlige samvittighed, det er fantastisk. Og jobbet er allerede i hus, så der er ro og glæde i det lille hjem!;oD

  SvarSlet