Popcorn og bland-selv slik

Prinsessen kom aldrig i biografen. Prinsessen var typen der altid endte med at leje en film og blive hjemme på sofaen i stedet - og det til trods for at en af prinsessen og mandens nærmere naboer var Nørrebros helt egen biograf. Men sofa-løsningen var billigere, katten var gladere og filmen var jo de samme.

Og så alligevel ikke.

For en dag lokkede prinsessens søde veninder hende med i biografen for at se "The descendants". Prinsessen var egentlig ikke vanvittig begejstret for idéen om en biograftur, men prinsessen ville gerne lege med sine veninder og så måtte man jo indrette sig. Og af en eller anden årsag havde den tur givet prinsessen den helt store biograf-aha-oplevelse. Filmen var super god, og prinsessen måtte i det tykke mørke indrømme over for sig selv, at film i biografen var noget helt, helt andet og meget mere slående end hjemme på sofaen.

Og således gik det til, at prinsessen allerede næste dag tog manden under armen og gik i biografen igen. Denne gang stod menuen på "Hugo" og endnu en fuldkommen fabelagtig filmoplevelse. Prinsessen var hooked, og havde allerede planlagt de næste mange film hun og manden skulle se.


Udover det økonomiske aspekt, som prinsessen med sin nye voksenløn så stort på (...), var der dog ét gennemgående problem ved biografturene. For med til hver film hørte jo både popcorn, bland-selv slik og sodavand uden mådehold...


2 kommentarer:

  1. Det er sgu farligt at gå i biografen. Ender altid med at jeg har kvalme når filmen er slut fordi jeg er kommet til at spise alt for meget slik under filmen. Hav en god weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, ja, det er jo det. Det er som om man efterlader sit mådehold uden for mørket, og først efter filmen kommer i tanke om at 1½ kg bland-selv slik, 1 L sodavand og 1000-vis af popcorn måske er et lidt overdrevet indtag på 1½ time...:oD

      Slet