Cykel-Katinka-myggen

At have en bil midt på Nørrebro var langt fra altid en fest. Tværtimod var det virkelig tit håbløst at finde parkeringsplads, nærmest umuligt at komme helt hjem og virkelig tidskrævende på grund af al trafikken.
Oven i alt besværet kunne man så lægge ærgrelsen ved at skulle sætte sig ind i en kogende og klam bil i bragende solskin. Men når man gerne ville på tur med sin Kat, var der bare ikke så mange andre muligheder, og Prinsessen kunne godt lide at tage Katten med ud til sine forældre på Amager f.eks.

Men en dag tog fanden pludselig ved manden (ok, det var løgn, prinsessen og manden havde talt om det i 1½ år, så det var ikke særlig pludseligt), og inden prinsessen var færdig med sin skønhedssøvn havde manden bygget en brandsmart foranstaltning til at sætte på prinsessens cykel. Et net, en omvendt kurv til at sætte oven på den faste kurv, så Katten kunne sidde der uden at falde ud og uden at stikke af.

Katten var ikke vanvittigt begejstret over at blive puttet ned i cykelkurven, men Katten fandt sig i de utroligste ting hvis bare prinsessen var tålmodig nok, så det lykkedes prinsessen og manden at få pakket Katten ind i kurve-buret.
Prinsessen og manden havde både været på picnic på Assistensen hos en bortgangen ven og på strand-besøg på Amager med Katten i kurven. Katten var ikke vanvittigt begejstret for at blive cyklet med, men Katten fandt sig i de utroligste ting - og prinsessen håbede at Katten måske kunne lære at cykeltur betød leg i det fri og nye eventyr. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar