Tid

Jo, prinsessen levede stadig. Prinsessen levede faktisk så meget, at hun knap nok kunne huske hvor al tiden var blevet af. Prinsessen syntes måske godt nogen gange at livet kunne blive en anelse for hektisk. Prinsessen savnede ofte hvor laaaangsomt tiden gik dengang at det var at man gik i børnehave og en uge virkede uendelig.

Prinsessen havde blandt andet brugt den seneste tid på at afprøve det dersens Shellac i den eneste vilde farve: pink, at have håb for Danmarks fodbolddrenge i EM, at have fødselsdag, at fejre sig selv i London, at ærgre sig på fodbolddrengenes vegne fordi de alligevel ikke havde en chance i EM, at få skamferet sin arm med en yndig solsikke, at fejre Sankt Hans med den sødeste svigerfamilie, at gå til motorcykel-teoriprøve og slå benene væk under alle fagfolk med kun én fejl og så i øvrigt forsøge at passe et arbejde, en mand, en kat og vasketøjet samtidig.


2 kommentarer:

 1. Orv, det lyder som om du har været travl :) Tillykke med både fødselsdag og motorcykelkørekort!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der har i hvert fald stået mange ting på dagsordenen!
   Mange tak - jeg har desværre ikke fået MC-kortet endnu, jeg er ikke nået længere end til teoriprøve, fordi min kørelærer er en sløv padde, men det er da et skridt i den rigtige retning!;o)

   Slet