Venus

Inde bag kærligheden til tøj, sko, kager m.v gemte der sig en fortabt fysiker i prinsessen. Prinsessen havde faktisk forsøgt sig på universitetet i sine yngre dage, men havde måtte sande at hun ganske enkelt var for dum eller for udisciplineret til at blive rigtig klog.

Men inden imellem kom den lille fysiker nu alligevel ud fra sit skjul i prinsessen. For eksempel når der skete noget spændende og sjældent - som når Venus valgte at bruge sin morgen på at klatre over solen, set med danske øjne.

Prinsessen stod normalt røvtidligt op for at kunne gå tidligt hjem fra voksenjob. Så det var ikke så stor en omvæltning at skulle op og kigge på planet-silhouetter. En morgen stod prinsessen derfor op og stilede målrettet efter fjernsynet. Prinsessen var nemlig ikke mere fysiker, end at begivenheden var kommet bag på hende så tiden havde været for knap til at anskaffe sig et egnet solfilter.

Frem på skærmen tonede det simple billede af en meget rund lys kugle med en lille sort, rund plet på.


Prinsessen var lidt skuffet. Prinsessen var meget begejstret. Prinsessen syntes det var lidt overvurderet. Prinsessen var bjergtaget over at være tilskuer til noget så specielt. Prinsessen syntes det var et noget tamt billede. Prinsessen syntes det var så smukt, så smukt...


2 kommentarer:

  1. Ha, sådan ville jeg garanteret også have haft det - hvis jeg altså var stået op i tide ...

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis jeg ikke tager meget fejl kan man gense udsendelsen på DR.dk/nu. Så skal du bare lade som om at det er onsdag morgen klokken tidligt!;o)

      Slet