Tandløse katte og fugle

Prinsessen havde udsat sin ellers meget forkælede Kat for omsorgssvigt af værste skuffe, så Katten nu var en del tænder fattigere. Dyrlægedamen mente ikke at Katten ikke led under sin tandmangel - det eneste der bekymrede dyrlægedamen var, at Katten godt kunne få det lidt svært hvis den en dag igen fik lov at komme frit ud, fordi den nok ikke kunne fange mus og fugle og forsvare sig, uden alle de manglende tænder.

Det syntes prinsessen selvfølgelig var synd for Katten, men omvendt var Katten jo nu blevet storby-mis med udelivet begrænset til ture i gården i sele, så prinsessen mente ikke at Katten ville opdage sin svaghed.

Katten havde imidlertid helt glemt at lytte da dyrlægedamen fortalte om de evner den nok havde mistet. Lige som humlebier, der ikke ved at de ikke kan flyve og derfor gør det, præsterede Katten en solrig eftermiddag det umulige. I en mikroskopisk baggård på Nørrebro, tøjret til et gelænder i sele og med huller i overmunden hvor der skulle have været tænder, nedlagde og fortærede Katten et styks lille nuttet mejse.Som om det ikke var nok, kastede Katten sig senere på dagen også over en due, der dog undslap angrebet med undtagelse af adskillige halefjer.
Katten havde siden nedlagt endnu en mejse og skræmt livet af et par stykker. Og prinsessen var ikke rigtig bekymret over Kattens eventuelle handicap længere...

2 kommentarer:

 1. Imponerende. Du skulle næsten have haft taget et billede af katten med mejsen og sendt den til dyrlægen. Bare for at vise din kat ikke havde mistet jagtegenerne. Håber du har haft en god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja! Jeg må tage et billede med til hende næste gang vidunderet skal tjekkes!;oD

   Jo tak - skøn. Så skøn at jeg kom en lille smule virkelig meget for sent op i dag, og nu har f*cked helt op i min arbejdsrutine. Not to self: "Man bliver ældre...".

   Slet