Bonusbørn eller voksne

Prinsessen var gift med en gammel mand. Mange tænkte nok ”Nårh ja, det er vel meget almindeligt at prinsesser bli’r kærester med nogen der er lidt ældre”. Men prinsessens mand var altså ikke lidt ældre. Prinsessens mand var virkelig meget ældre.

Prinsessens mand havde faktisk levet længere inden prinsessen kom til verden end prinsessen havde da de mødte hinanden. Manden havde derfor også allerede for længst fået nogle unger med prinsessens forgænger.
Prinsessen var ikke rigtig ”børnemenneske”. Selv om de naturligvis kunne være meget søde sådan nogen, så havde prinsessen lidt svært ved at håndtere dem. Og at opdrage på dem var helt udelukket.

Heldigvis var prinsessens mand så gammel, at prinsessens nye bonusbørn faktisk slet ikke var børn længere. De var 2 smukke og skønne unge kvinder på 18 og 20 med spændende liv, som selv prinsessen godt kunne blive helt forpustet af at følge med i.
Den yngste boede stadig hjemme hos prinsessens forgænger og gik i 3.g på et gymnasium. Hun var sjov, klog, meget flittig i skolen og måske en anelse fedtforskrækket.
Den ældste boede i en lejlighed på Vesterbro sammen med en veninde, og var netop startet som leder i en Meyer deli-biks. Ved siden af fritidsjobbede hun i Teaterkælderen som dygtig sangerinde og smilende tjener. Hun var korthåret, kæk, fuld af gå-på-mod og måske en anelse forvirret om hvad fremtiden skulle bringe.

Prinsessen holdt meget af sine bonusbørn som slet ikke var børn. Så meget, at hun faktisk ikke var sikker på, at hun havde syntes at manden var særlig spændende hvis det ikke havde været for de søde piger som holdt ham ung og opmærksom, og som var rigtig gode til at tale om sko og andre pæne ting med prinsessen, når manden ikke rigtig kunne følge med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar