Første kapitel


Der var en gang en prinsesse. Eller en pige. Eller en dame. Eller en kvinde. Eller, i hvert fald ikke en mand. Hun levede i en skøn lejlighed på Nørrebro i storbyen, sammen med sin gamle mand og store Kat. Hun var under uddannelse, og glædede sig rigtig meget til at blive færdig.

Prinsessen  var meget begejstret for pæne ting, så som sko, sofaer, neglelak, kjoler, fugle og mænd. Hun var vild med at spise kage og sjov mad og hun kunne slet ikke få nok af at opleve verden, slænge sig ved overophedede poolkanter i varme lande, slændre ned af store storbygader med indkøbsposer under armene, kigge på mærkelige huse og lugte til fremmede dufte. Hun elskede at læse bøger og at brænde hjerneceller af på dårligt tv og farverige cocktails.
Desværre havde prinsessens ikke så mange kongeriger, så hun måtte vælge nøje imellem sin dyre interesser, hvilket godt kunne være lidt svært at acceptere nogen gange.

I det hele taget var prinsessen faktisk ret almindelig. Så almindelig, at hun en dag besluttede sig for at lave en blog om et emne der stod hende meget nær – sig selv!
Prinsessen håbede at verden havde lyst til at lytte med i hendes hverdag, og krydsede fingre for, at der måske oven i købet var nogen som havde lyst til at svare igen ind imellem.

2 kommentarer:

  1. Ih, har du fået ny blog..? :-) Her ser fint ud!

    SvarSlet
  2. Jep - jeg faldt aldrig rigtig til rette under de "gamle" omstændigheder, der manglede lige som et et eller andet.
    Så nu prøver jeg denne version, der allerede føles meget mere som mig!

    Så tak, jeg håber du også vil kigge med her, selv om indholdet jo også er lidt forandret!:o)

    SvarSlet