Balance... eller mangel på samme

En dag da prinsessen skulle ud og luftes og købe et eller andet, tog hun sin cykel ud af cykelstativet. Men prinsessen kunne ikke beslutte sig for om det var hurtigst at køre højre eller venstre om boligblokken.

Om det var de mange ekstra kilo, babyen der sparkede på et uheldigt tidspunkt eller bare prinsessens generelle mangel på grundlæggende balance, vidste prinsessen ikke. Men imens hun stod der og spekulerede over ruten, var det som om at cyklen lige pludselig synes at den ville ligge ned og samtidig vejede alt, alt for meget til at prinsessen kunne bestemme noget andet. Lige så langsomt tiltede prinsessen sammen med cyklen  væk fra opretstående.

Prinsessen følte det godt ske, men hun kunne lige bare ikke rigtig gøre noget ved det. Så kort efter lå prinsessen så lang hun var ved siden af cyklen på brostene. En sød fulderik kom forbi og hjalp prinsessen på benene - heldigvis, for ellers havde hun nok ligget der længe.NB! Prinsessen havde godt nok glemt at tegne den, men hun havde selvfølgelig husket at tage cykelhjelmen på inden faldet, så hun ikke kom til skade!

1 kommentar:

  1. Kronen kan snildt gå for en cykelhjelm - godt der var en stærk fulderik og du klarede faldet (:

    - Anne

    SvarSlet