Flyvende tid

Faktisk oplevede prinsessen og manden andet og mere i Thailand end rovdyr, solbadning, vokseværk og elefanter. F.eks. blev prinsessen bidt af en fræk fisk (måske det alligevel hørte under rovdyrskategorien?) og så kørte de utrolig meget på scootere.


Men nu var det bare så længe siden at prinsessen og manden var hjemvendt fra skønne Thailand - faktisk så længe at alt hvad der mindede om solbrune farver for længst var forsvundet fra deres blege kroppe igen - så det var egentlig ret kedeligt at fortælle om.

I stedet havde prinsessen og manden for nylig gjort deres første baby-indkøb. Lidt dødkedeligt basistøj til de første par dage - kedeligt fordi prinsessen og manden jo ikke vidste om det måtte være lyserødt eller -blåt, og det derfor bare var hvidt. Prinsessen havde vasket tøjet, og blev noget benovet da tøjet kom ud af vaskemaskinen og hun opdagede hvor usandsynligt småt det faktisk var. (Og omvendt - hvor stort det trods alt var i forhold til hendes mave...)


Men siden babyer jo ikke var alles store interesse, og prinsessen i øvrigt gerne ville give indtryk af at der foregik andet i hendes liv end tykke maver, blev dagens højdepunkt en glødende, glitrende anbefaling af en cocktailbar i prinsessens hood, som hun for nyligt besøgte sammen med et par rare damer. For nylig skulle måske nok tages med et gran salt - det foregik rent faktisk på valentines day. 

Barking Dog i Skt. Hans Gade imponerede ved en meget casual, jordnær og hjemlig indretning, og bemærkelsesværdigt fravær af altoverdøvende "baggrunds"musik. Drinkskortet var nærmest ikke-eksisterende, fordi bartendere hellere ville mikse ud fra personlige ønsker (også til de tykmavede der ikke måtte få alkohol) og i løbet af et par drinks mere eller mindre vidste hvad man have lyst til næste gang. Og som prikken over i'et blev man holdt med frisk vand hele tiden.
Prinsessen var helt oppe at ringe over lækre cocktails uden alkohol, og hun havde allerede booket næste date med pigerne på stedet.


1 kommentar:

  1. Fornuftigt! Har også endelig besøgt The Barking Dog, og sikke de kan mixe...! Der vil jeg også hen, når jeg engang får mave ;)

    SvarSlet