Selvforkælelse

Prinsessen var ved at være temmelig træt af den dersens opgave der hele tiden hang som en stor, tung sky over hendes skuldre. Prinsessen var også ved at være ret træt af alt for langt og tørt hår. Prinsessen var faktisk ret træt.
Så en dag lavede prinsessen den bedste overspringshandling man kan tænke sig. Hun tog til frisøren. Vintertrist og grå, med pjusket, slidt hår og en kampgejst lig nul.


Men en vidunderlig hårvask i massagestol, hovedbundsmassage, hårmaske, hyggesnak, gode råd og vejledning og et styk virkelig lækker hårpragt senere var prinsessen som født på ny. Sprængfuld af ny energi og gå-på-mod, og afslappet og oven på.
Prinsessen måtte godt nok mishandle sit dankort, men den pebrede pris var i den grad hele oplevelsen værd. Og med prinsessens manke kunne intet mindre gøre det (ikke uden at det endte i hår-depressioner i hvert fald)!


Prinsessen ville rigtig gerne anbefale sin magiker af en frisør, så prinsessen fik en bunke magiske postkort. Mod fremvisning af sådan et kunne førstegangsbesøgende få en tur til ½ pris. Prinsessen tænkte, at DU måske ville have ét?

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker at du har krone på, selvom du får vasket hår! Så er man en ægte prinsesse. Jeg ville meget gerne have frisørbesøg til halv pris, men det nytter vist ikke så meget, når jeg bor så langt væk. Øv! :)

  SvarSlet
 2. Skønt med selvforkælelse! Helt sikker velfortjent :)
  Håber du snart får gjort kål på den opgave!

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare hyggelig altså! ;)

  SvarSlet
 4. @kbo - hehe, jeg var i tvivl om, hvorvidt den skulle blive på, men det virkede helt forkert uden.
  Ærgerligt, omvendt sparer du så den formue det alligevel koster!;o)

  @Mette - mange tak!:oD

  SvarSlet